Meer nieuws

Winter bèta bij EscapeCraft

06 dec 2019

Acht maanden geleden was onze vorige bèta. Deze liep slechter dan we gedacht hadden. Op dit moment staat EscapeCraft op het punt om een nieuwe bèta te openen. Wat is er veranderd?

Sigbjørn

De vorige keer openden we het gebied Winter. Na een korte evaluatie hadden wij als team besloten om het hele gebied op de schop te gooien. Sigbjørn, zoals de nieuwe naam luidt, neemt je mee op avontuur tussen de bergen van Scandinavië. Voor onze niet bergbeklimmers is er natuurlijk ook van alles te doen, van de zweefmolen tot aan de gezellige barretjes in het gebied. Wat je ook doet, een ding is sowieso aan te raden; sneeuwschoenen.

Chivalric

Een van onze nieuwe gebieden tijdens deze bèta is Chivalric. Deze mystieke stad, gelegen in Zuid-Amerika, is sinds kort ontdekt door onderzoekers. De mythe vertelt dat vroeger hier een oude stam leefden met allemaal bijzondere rituelen. Elk ritueel, elke spreuk wordt aandachtig onderzocht door het team, maar zij kunnen dit niet alleen. Ga mee op avontuur met Chris Collins en Dave Dawson om deze mythes te ontrafelen!

Winter bèta bij EscapeCraft
Winter bèta bij EscapeCraft
Winter bèta bij EscapeCraft

Mexico

¡Hola! Ervaar de geschikte temperatuur voor waterplezier! In Mexico vind je namelijk niet alleen ijs en taco’s, maar ook onze logflume-ride Carlo’s Logflumes. De vele leuke winkeltjes die je door dit gebied vindt, geven je het echte vakantie gevoel. Wat je hier ook doet, het wordt altijd wel een feestje!

Benieuwd naar onze nieuwste rides en gebieden? Noteer dan 20/12/2019 in je agenda en ‘Escape the Reality!’

Delen:
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reacties

Hieronder kan je een reactie plaatsen.

17 reacties op “Winter bèta bij EscapeCraft

@Baron4512 Los van dat ik probeer ze zo soepel mogelijk te krijgen in de main map omdat ik zelf ook wel door heb dat ze niet altijd even soepel gaan, kan je met traincarts iig wel fatsoenlijk inversies maken zonder dat ze helemaal kierewiet gaan. Daarnaast yeet die launch coaster vollop de andere kant op als ie van achterwaarts naar voorwaarts gaat. Maar zoals ik al zei, ik ga daar niet te veel over klagen aangezien dat zaken zijn die je niet in 123 oplost met een custom ride plugin. Het nakken ergert me gewoon vooral, toen ik de foto’s hier zag dacht ik nog dat het iets origineels ging zijn dat goed was uitgevoerd vanaf de bèta maar als je eenmaal dingen gaat vergelijken kom je de ene na de andere nak tegen.

@Troy3911 Die rode loper met de paaltjes (CrVa), dat kasteel (FC), dat hele gebied van Mexico (VOORAL DIE HOOFDEN, exact hetzelfde) (CV), die zweefmolen (CV), dat flying theater (CV), die droptower main show (CV en CrVa), de prullenbakken (CrVa), de mainstreet (CV) en de meest obvious nak van allemaal: De lift naar de main show van de droptower. Dat hele concept en de hele uitvoering daarvan is compleet genakt van CrVa en het zit er letterlijk in omdat ze het willen, niet omdat het moet. Dan kan je wel gaan zeggen “ja elk pretpark heeft bv een prullenbak”. Ja klopt maar ze zien er bijna exact hetzelfde uit als die van CrVa. Daarnaast kloppen er ook gigantisch veel zaken niet maar daar zal ik maar niet te veel over klagen.

Ok, ik heb de server bezocht en ik vind dat er persoonlijk enorm veel genakt is van andere servers, sommige dingen kan je miss nog van zeggen dat het toeval is maar de meeste dingen zijn een dikke kopie van anderen… Zonde.

@Python3540 Heb al wel die 2 foto’s gezien van op deze site hoor, moet zeggen dat me dat nogal hard aan craftventure doet denken. Niet dat het er slecht uitziet alleen lijken Atlantis en dat Mexico gebied er enorm hard op. Kan aan mij liggen

Geef een reactie