Meer nieuws

BandiThemepark, een nieuw park

03 nov 2019

Bandithemepark. Jawel, een nieuw pretpark die onze community is binnengewandeld. Voor zover het er al uitziet, zit er toch wel wat potentie in.

BandiThemepark, een nieuw park

Het idee en de doelen

Wij, BandiThemepark, zijn een park die het afgelopen jaar vrij weinig van zich laten horen heeft. Maar nu we de potentie en de zin weer krijgen, hebben we besloten om onze blokjes terug uit te kast te halen en weer aan het werk te gaan.

Wij zijn een custom themepark die de lat hoog in het vaan legt wat betreft attracties, thematisatie en verhalen.

BandiThemepark, een nieuw park

Het team

BandiThemepark bestaat momenteel uit een klein 4 man waarmee we alles proberen te doen. Helaas is dit soms niet mogelijk en zijn we hier en daar wel op zoek naar wat extra versterking.

Mocht je het zien zitten om sollicitatie te doen, dan kan dit altijd via onze discord die je kan vinden op onze park pagina.

Wanneer is de opening?

Momenteel staat onze agenda vrij leeg wat betreft evenementen en openingen. Natuurlijk zijn we dit zeker van plan. We proberen namelijk alles werkend te krijgen en af te bouwen.

Jammer genoeg hebben we daat niet al het mankracht voor, dus als je interesse hebt. Kun je altijd een sollicitatie sturen via onze Discord server.

Hopelijk zien we jullie een keer op BandiThemepark!

Delen:
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reacties

Hieronder kan je een reactie plaatsen.

4 reacties op “BandiThemepark, een nieuw park

Geef een reactie