Meer leaks

ReizenCraft screenshots

Nieuwe screenshots die gevonden / gemaakt zijn in de ReizenCraft map

Op de foto's zijn o.a de gebouwen van het spookslot te zien + een armorstand met van een hangende pop. Die pop zal waarschijnlijk een animatronic zijn zodra het park werkend is. Ook het eerste echt goede sprookje is gespot, het park zelf had er al een screenshot via hun discord uitgegooid maar een foto van de binnenkant ontbrak helaas nog. Door de 'beta opening' hebben we daar nu ook een kijkje in gekregen. Ook van polles keuken hebben we wat kunnen zien tijdens de 'beta opening'. Het had allemaal iets spectaculairder en unieker gekund, net als de andere foto van de kabouter boom.

Maar zeg nou eerlijk, als je al zo veel werk besteed aan het maken van kamers voor je techniek dan kan er natuurlijk ook niet veel tijd meer over zijn om er boven de grond ook iets moois van te maken en dat dan ook nog helemaal zelf. Dan is een voorbeeld of //copy toch best handig.

Pannenkoekenrestaurant Polles Keuken (Efteling) op Minecraft Pretpark ReizenCraft
ReizenCraft screenshots
ReizenCraft screenshots
ReizenCraft screenshots
ReizenCraft screenshots
ReizenCraft screenshots
ReizenCraft screenshots
Klik op een foto om deze te vergroten.
Delen:
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reacties

Hieronder kan je een reactie plaatsen.

15 augustus 2019 om 13:40 uur
Zoals te lezen staat er "Beta- Opening", 1. het was een test beta opening 2. het is een test dus dat betekent dat niet alles is zoals het word 3. wrm hack je om leaks te maken. Dat is echt te triest voor woorden
14 augustus 2019 om 11:58 uur
De laatste 3 foto's kloppen niet
7 augustus 2019 om 21:22 uur
:)

Geef een reactie